Горене на мазнини

Горене на мазнини

Има храни, от които не само, че не се дебелее, но и помагат в горенето на мазнините. Тук ще Ви представим тези от тях, които най-успешно се справят с това и помагат в отслабването. Включвайте ги по-често в дневния си хранителен режим и ще се убедите в техния позитивен ефект.

Ябълки
Пектинът в ябълките лимитира обема на усвоените от организма мазнини. Непременно включете в менюто си по една ябълка дневно.

Вода
Според диетолозите минимум 8 чаши вода на ден по време на диета ще подпомогнат добре свалянето на килограми. Водата спомага за отмиването на шлаките в организма. Опитайте задължително!

Грейпфрут
Грейпфрутът е прекрасен плод! Той съдържа много витамин С и с това е мощен антиоксидант, а в същото време спомага за топенето на мазнините. Прясно изцеден сок от грейпфрут на закуска е идеалното начало за деня!

Риба
В рибата се съдържа количество Омега 3 съставки, които доста нашумяха напоследък и са наистина полезни при изгарянето на мазнини и по-здравословното хранене. Задължително увеличете количеството риба в седмичната ви диета.

Зърнени продукти
Зърнените храни, особено тези с цели зърна съдържат много фибри и са наистина полезни. Опитайте с овесени ядки на закуска. Същевременно засищат добре и са диетични- какво по-хубаво от това!

Зелен чай
Зеленият чай е с доказано полезни качества! Той ускорява метаболизма и с това помага за по-ефикасното топене на калории.

Люти храни
Когато хапвате люто понякога се сгрявате и изпотявате, нали? Това е признак, че лютите храни изразходват повече енергия при усвояването им. Възползвайте се от това!

Диети Отслабване